Plieger hoofdsponsor KNWU NK Veldrijden 2021

Plieger hoofdsponsor KNWU NK Veldrijden 2021 728 350 admin

Plieger, dé badkamer- en sanitair-specialist met haar hoofdkantoor in Zaltbommel wordt hoofdsponsor van de Nederlandse Kampioenschappen Veldrijden 2021 én 2022.

“Enorm trots zijn wij als Stichting Cyclocross Zaltbommel, dat Plieger haar naam wenst te verbinden aan dit kampioenschap. En dan ook direct voor beide edities. Het sterkt ons in ons enthousiasme en inzet om van het a.s. NK, ofschoon zonder de vele wielerfans, er toch een prachtig en succesvol evenement van te maken, dat door iedereen live te volgen is via de NOS. En ook als opmaat naar 2022 als wij als organiserende stichting wederom het NK mogen organiseren. Wij danken Plieger voor hun onvoorwaardelijke steun en enthousiasme en we zien uit naar een mooie en succesvolle samenwerking”, aldus Robert Schimmer, voorzitter van de Stichting Cyclocross Zaltbommel.

“Voor ons was de keuze om het NK te ondersteunen heel natuurlijk. We hebben met ons hoofdkantoor in Zaltbommel onze lokale wortels in de regio waar het NK plaatsvindt. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn, en sporten hoort daar vanzelfsprekend bij. En de deelnemers aan het NK Veldrijden hebben zeker een warme douche nodig na de wedstrijd!”, vult Hendrik Achterberg, Manager Verkoop, daarop aan. 

NK Veldrijden
Het NK Veldrijden 2021 vindt plaats op 10 januari a.s. op het prachtige en unieke parcours van de uiterwaarden in Zaltbommel. Zowel in januari 2021 als in januari 2022 vindt de strijd om de rood-wit-blauwe trui in deze historische Gelderse rivierenstad plaats. De komende editie helaas zonder fans en publiek, maar wél live op televisie bij de NOS. In 2022 hopelijk wel weer als een 3-daags wielerfeest zoals de komende editie reeds de bedoeling was. Meer informatie over het Plieger Nederlands Kampioenschap Veldrijden 2021: www.nkveldrijden2021.nl

Over Plieger
Plieger is als meer dan 100 jaar een begrip en is gespecialiseerd in sanitair, keukens, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra én in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Dus met haar 18 showrooms door heel Nederland hét adres voor de mooiste badkamers en persoonlijk advies. Daarnaast beschikt Plieger over 61 Expressen voor professionals. Met 750 medewerkers, een eigen expeditie, centraal magazijn en hoofdkantoor in Zaltbommel levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten. www.plieger.nl