SPONSORING

Zet uw onderneming in het centrum van het NK

Het Plieger NK Veldrijden 2023 belooft een 3-daags wielerfeest te worden. En nu uiteraard met wél fans, sponsoren en diverse. Dat wordt genieten. Voor de fans en het bedrijfsleven zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar. Voor elk budget een passend arrangement. Van een bezoek aan de Jupiler Fanzone, het Jupiler Bits & Bites Wielercafé voor net even wat meer tot en met een volledig dagarrangement als een echte VIP in het Cyclocross VIP Paviljoen.

Daarnaast brengen wij het NK ook graag naar de fans toe. Met een live TV-uitzending bij de NOS van de elitekoersen, ruim aandacht via Omroep Gelderland én een livestream van de diverse koersen en ruime achtergrondreportages via o.a. Wielerflits.nl. Met deze zeer uitgebreide media-aandacht dus dé mogelijkheid voor het bedrijfsleven om via het Plieger NK Veldrijden 2023 ruim in de spotlights te komen van een zeer grote doelgroep. Middels diverse aantrekkelijke TV-exposure pakketten kan uw onderneming dominant zichtbaar zijn tijdens de gehele live uitzending van het NK. En uiteraard middels diverse content en beeldmateriaal in de regionale en landelijke én zelfs internationale print media én online platformen.

Laat uw onderneming zien tijdens het Plieger Nederlands Kampioenschap Veldrijden 2023. Informeert u naar de diverse mogelijkheden via sponsoring@nkveldrijden2023.nl óf klik op onderstaande buttons voor meer informatie.